Nederlands

Winkelwagen (0)

Registreren Inloggen
snel geleverd uit voorraad • betaalbare topkwaliteit • groot assortiment
Zoeken

Winsor & Newton Galeria acrylverf 500ml

Winsor & Newton Galeria acrylverf 500ml Galeria Acrylverf is een universele acrylverf van Winsor & Newton met een breed spectrum van pigmenteigenschappen. Potten van 500ml verkrijgbaar in 60 kleuren.

Galeria Acrylic Colour is een acrylverf van hoge studiekwaliteit die professionele resultaten oplevert en ideaal is voor kunstenaars die goede kwaliteit willen tegen een redelijke prijs. Alle 60 kleuren in het assortiment Galeria Acryl bieden zowel een breed spectrum van pigmenteigenschappen als een uitstekende brilliance, hoge pigmentgehaltes en dekkracht (opaciteit) en ze zijn permanent. De verf houdt penseelstreken goed vast, geeft schone kleuren en een egaal, zijdeglanzend resultaat. Het kleurenspectrum van Winsor & Newton is een van de sterkste kanten van deze verf. Elke kleur is speciaal geselecteerd op basis van individuele pigmenteigenschappen in zowel kleur als ondertoon, kleurtint, kleurzweem, zuiverheid, helderheid, transparantie, kleurkarcht en stabiliteit.

Galeria Acrylic Colour is een acrylverf van hoge studiekwaliteit die professionele resultaten oplevert en ideaal is voor kunstenaars die goede kwaliteit willen tegen een redelijke prijs.

Alle 60 kleuren in het assortiment Galeria Acrylic Colour bieden zowel een breed spectrum van pigmenteigenschappen als een uitstekende brilliance, hoge pigmentgehaltes en dekkracht (opaciteit) en ze zijn permanent.

De verf houdt penseelstreken goed vast, geeft schone kleuren en een egaal, zijdeglanzend resultaat.

- See more at: http://www.deva.nl/winsor-galeria/galeria-acrylverf-500ml#sthash.Qpiybhpw.dpuf
Lees meer
Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3